Vertainen vierellä -hanke-logo

Vertainen vierellä -hanke

Vertainen vierellä -hanke kehittää ja koordinoi raaja-amputoitujen vertaistukitoimintaa. Amputaatio muuttaa elämää monella tavalla. Keskustelu saman kokeneen ja siitä selviytyneen kanssa antaa uudessa elämäntilanteessa tärkeää tukea ja tietoa. Vertainen vierellä -hankkeen tavoitteena on kehittää raaja-amputoitujen vertaistukea koko Suomessa, parantaa vertaistuen saavutettavuutta ja juurruttaa vertaistukea osaksi amputoidun henkilön hoito- ja kuntoutusketjua. Koulutamme ja välitämme vertaistukihenkilöitä ja järjestämme vertaistukiryhmiä sekä vertaistuellisia tapahtumia amputoiduille. Hanketta toteuttavat yhdessä Helsingin Invalidien Yhdistys ry ja Oulun Invalidien Yhdistys ry ja sitä tukee Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Vertainen vierellä -hanke, Voudintie 6, 00600 Helsinki
Julkinen

Vertainen vierellä -hanke teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 1
Amputoidut-chat-img

Amputoidut-chat

Viimeksi päivitetty 1 viikko sitten

Tukea, tietoa ja kokemusten jakoa amputoiduille. Vertaistuellisessa ryhmächatissa keskustellaan amputoidun elämää koskevista kysymyksistä. Keskustelussa on mukana vertaistukihenkilö.

Sopii Aikuiset, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen!

Alkaa 18.06.2019 klo 11:00 ja loppuu klo 12:00.

Vanhemmille suunnattu ryhmächat. Vanhemmat voivat kokea neuvottomuutta, huolta, pelkoa, ahdistusta, stressiä kasvatustehtävässään. Vanhemmuusryhmästä saa tukea, apua, tietoa, taitoja ja toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen. Tällä kertaa aiheena oma jaksaminen ja hyvinvointi. Tuen tarve yksin ja yhdessä: tukiverkosto ja auttavat tahot.

  • Tulevat

Olen kokenut seksuaalista väkivaltaa tai hyväksikäyttöä – mitä nyt?

Alkaa 18.06.2019 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00.

Välitä! Liveryhmässä teemana: Olen kokenut seksuaalista väkivaltaa tai hyväksikäyttöä – mitä nyt?

  • Tulevat

Harvinaissairaiden nuorten oma chat.

Alkaa 18.06.2019 klo 18:00 ja loppuu klo 20:00.

Norio-chatissa teemana: Harvinaissairaiden nuorten oma chat.

  • Tulevat

Sydänsairastuneen arkielämän kysymyksiä

Alkaa 18.06.2019 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30.

 

Sydänsairastunut kohtaa arkielämässään usein monenlaisia haasteita ja mielessä liikkuu useita kysymyksiä. Tilannetta ei kannata jäädä yksin ihmettelemään ja murehtimaan, vaan usein kysymyksiin parhaiten osaavat vastata saman tilanteen ja sairauden kokeneet.  Tervetuloa jakamaan niin omaa arkielämääsi askarruttavat asiat kuin myös onnistumisen kokemuksesi muiden sydänsairastuneiden kanssa.

 

  • Tulevat

Hengellisyys

Alkaa 19.06.2019 klo 18:00 ja loppuu klo 19:00.

Sinuiksi-chat hengellisyydestä.